بچه ها من هرچی تو این درست میکنم بد میشه .. کیک درست کردم سفت شد خیلی خیلی . دیشبم توش مرغ درسته گذاشتم هم خشکش کرد هم داخلش نپخته شد . چرا اخه واقعا ؟؟؟😐
مگه منوی کیک نداره؟! من جدیدا یه ماکروفر ال جی از این مدل های اسمارت اینورتر خریدم، همه چیزیش مثل سولاردامه. جوجه گردان و کانوکشن وپخت ترکیبی و... داره
اولین بار که کیک توش درست کردم عااااالی شد واقعا😍
البته من رو حالت کانوکشن گذاشتم
نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
میدونی کدوم حالت میره رو فر ?رو اون حالت بزار.کیک رو درجه ۱۷۰ میزارم مرغم وقتی چند ساعت تو مواد گذاشتم اول ی ربع تا ۲۰ مین رو درجه ۲۲۰ بعدش هم میارمش رو ۱۷۰ درحد یکساعت دیگه البته بستگی به وزن مرغت داره.فر سولاردوم همونه ک شکل پنکه هست