تنها یه راه حل داری
شلغم بخر اندازه متوسط یا بزرگ
داخلشو مثل گوجه که ولسه دلمه خالی میکنیم خالی کن
بعد تو هرکدوم اندازه سایزش مثلا یکی دوتا قاشق مرباخوری شکر بریز
سرشلغمو بذار روش و بذارشون توی یه ظرف پلاستیکی بذار تو یخچال، تقریبا ۵تا کافیه، اینو فردا صبح درستش کن و فردا شب قبل خواب آب شلغمو بخورش و بخواب فرداش پامیشی دعا میکنی برام😉 بهت قول میدم، اگه خواستی میتونی واسه بار دومم توش شکر بریزی فرداشبشم بخوری ولی این دفعه آب کمتری پس میده، خیلی هم آبش خوشمزه اس