2737
2739
عنوان

کیک+🍰

173 بازدید | 29 پست

کیک کدو درست کردم 

چنتا سوال دارم، توش حالت خیس داره، نرم،، انگار پخته نشده 

و اینکه چرا پف نمیکنه کیکام ی مدت

تو قابلمه درست میکنم، دمکنی هم میزارم،، اما پف نمیکنه🙁😞

پست بعدی میزارم ک نره نت

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

نباید هردقیقه درشو باز کنی

تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی

دم کنی ک میندازی دوباره یچیز کلفت بنداز رو قابلمه مثل روفرشی چیزی.

اتفاقا منم کیک شکلاتی درس کردم الان تو قابلمس کلیم پف کرده نیم ساعت دیگه حاضره

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
2738
نباید هردقیقه درشو باز کنی تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی دم کنی ک میندازی دوباره یچیز ک ...

تو قابلمه دستورش دقیقا مثل فر هست؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
نباید هردقیقه درشو باز کنی تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی دم کنی ک میندازی دوباره یچیز ک ...

آخه میسوزه گلم اون تایم رو بدم،، اگه از 40 دقیقه بیشتر بشه میسوزه، چنبار امتحان کردم

درش رو سر همون تایم مدنظر باز میکنم 

اوکی گلم مرسی، این وسطش نرم یا همون خمیر مانند بودیجورایی

خب ظرفت بزرگتر بردار تا نازک ار بشه با مدت پخت بیشتر میوه ای ها همینجورن انگار سنگین میشن و زود نمیپزنبرعکس شکلاتی و اسفنجی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کلا کیک های میوه ای پف نمیکنن زیاد مثل اسفنجی بافتشون سنگینه مثل کیک موزی

من هم موزی درست کردم هم کدو فک کنم ۱۰ سانت پف کرده بود

ربطی نداره فک کنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687