میخوام واسه اولین بار با خمیر اماده توی تستر پیتزا درست کنم اما برای زمان پختش و حرارت و اینکه چیکار کنم خمیرش خشک نشه هرکس یه چیزی نوشته و اینکه باید قارچ رو پخته کنم یا همینطوری خام استفاده کنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به منم بگین من درست میکنم ولی خمیرش حوصله ندارم درست کنم هی تنبلیم میشه ازطرفی همسرم تحت هیچ عنوانی کالباس سوسیس نمیخره خاله ام درست میکنه ازش میخرم که اونم خیلی وقته فروشی درست نکرده خونه اش برده قوچان راهش خیلی دور شده
یک قاشق چایخوری خمیر مایه رو با نصف قاشق چ نمک با سه چهارم لیوان اب ولرم (داغ نباشه) قاطی کن و شور بده بزار پنج دقیقه بمونه تا حل بشه حالا موادتو به دوپیمانه ارد اضافه کن و ورز بده ۱۰ دقیقه ورز بده اگه به دستت میچسبه یک قاشق ارد اضاف کن تا خوب شه بعد میتونی هم خمیرت رو باز کنی و پیتزات رو درست کنی که یه لایه خوشمزه میشه من اینطوری درست میکنم هم میتونی خمیر رو تو یه ظرف که با کمی روغن چربش کردی بزاری یک ساعت بمونه تا پف کنه حتما روش رو بپوشون بعد درست کنی موادت هم که یاد داری میریزی روش و ۱۰ دقیقه میزاری تو فر اونقد خوشمزه میشه من اونشب چهارتا پیتزا درست کردم عالی بود .نوش جان
خمیر مایه رو از کجا بخرم شور بده یعنی چی خمیرش رو نباید از قبل پخت آردش ماله نون سنگک باشه قبوله ...
من همون اول که خمیرو درست میکنم روش موادمو میریزم میزارم تو فر قشنگ نونش نازک و پخته اس ولی نه نمیخاد بزاری از قبل تو فر موادت رو بریز بزار تو فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیدی قشنگ پخته و یکم قهوه ای شده و پنیراش باز شده از فر در بیار عزیزم سوالی هم بپرس
وقتی خمیرو باز کردی قطرش از دوسانت بیشتر نکن که خوب بپزه