2733
2739
عنوان

تهیه پیتزا😍

76 بازدید | 12 پست

سلام وقت بخیر 

میخوام واسه اولین بار با خمیر اماده توی تستر پیتزا درست کنم اما برای زمان پختش و حرارت و اینکه چیکار کنم خمیرش خشک نشه هرکس یه چیزی نوشته و اینکه باید قارچ رو پخته کنم یا همینطوری خام استفاده کنم ؟

کسی میتونه کمک کنه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نون فانتزي ها خمير پيتزا بخر براي اونا خوبه

قارچ رو خام بريزي آب ميندازه بپز بعد بريز

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
2731

به منم بگین من درست میکنم ولی خمیرش حوصله ندارم درست کنم هی تنبلیم میشه ازطرفی همسرم تحت هیچ عنوانی کالباس سوسیس نمیخره خاله ام درست میکنه ازش میخرم که اونم خیلی وقته فروشی درست نکرده خونه اش برده قوچان راهش خیلی دور شده

2740
دستورشو میدی


یک قاشق چایخوری خمیر مایه رو با نصف قاشق چ نمک با سه چهارم لیوان اب ولرم (داغ نباشه) قاطی کن و شور بده بزار پنج دقیقه بمونه تا حل بشه حالا موادتو به دوپیمانه ارد اضافه کن و ورز بده ۱۰ دقیقه ورز بده اگه به دستت میچسبه یک قاشق ارد اضاف کن تا خوب شه بعد میتونی هم خمیرت رو باز کنی و پیتزات رو درست کنی که یه لایه خوشمزه میشه من اینطوری درست میکنم هم میتونی خمیر رو تو یه ظرف که با کمی روغن چربش کردی بزاری یک ساعت بمونه تا پف کنه حتما روش رو بپوشون  بعد درست کنی موادت هم که یاد داری میریزی روش و ۱۰ دقیقه میزاری تو فر اونقد خوشمزه میشه من اونشب چهارتا پیتزا درست کردم عالی بود .نوش جان

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
یک قاشق چایخوری خمیر مایه رو با نصف قاشق چ نمک با سه چهارم لیوان اب ولرم (داغ نباشه) قاطی کن و شور ب ...

خمیر مایه رو از کجا بخرم

شور بده یعنی چی

خمیرش رو نباید از قبل پخت

آردش ماله نون سنگک باشه قبوله یا فرق داره

ممنونم ازت

خمیر مایه رو از کجا بخرم شور بده یعنی چی خمیرش رو نباید از قبل پخت آردش ماله نون سنگک باشه قبوله ...

خمیر مایه عین ارد بسته بندی سوپر مارکت ها دارن 

شور بده ینی با قاشق هم بزنش

ارد همه کاره بگیر که مال نونواییه ارد نون سنگ سفت تره اونو نگیر

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
خمیر مایه رو از کجا بخرم شور بده یعنی چی خمیرش رو نباید از قبل پخت آردش ماله نون سنگک باشه قبوله ...


من همون اول که خمیرو درست میکنم روش موادمو میریزم میزارم تو فر قشنگ نونش نازک و پخته اس ولی نه نمیخاد بزاری از قبل تو فر موادت رو بریز بزار تو فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیدی قشنگ پخته و یکم قهوه ای شده و پنیراش باز شده از فر در بیار عزیزم سوالی هم بپرس

وقتی خمیرو باز کردی قطرش از دوسانت بیشتر نکن که خوب بپزه 

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز