خب خوشگلم اونجوری بو ماهی میده نمیتونی بخوری:(
ما جنوبی ها دوتا پیاز خرد میکنی نگینی خوب که سرخ شد دو یا سه تا حبه سیر هم توش رنده میکنیم یکم که تفت خورد سبزی ماهی که شنبلیله و گشنیز هست و از قبل خرد کردیم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم که سبزی از حالت خامی دربیاد بعد هم ادویه و فلفل و نمک میزنیم اگه دوست داشته باشی یکم ترش باشه میتونی پودر لیمو عمانی هم بزنی و لا به لای برنج میریزیم و دم میذاریم،اگه هم سبزی نداشتی میتونی با همون سیر و پیاز بپزی