2737
2739

تونت هست گلم چلو گوشت مجلسی منم از اونجا درست کردم

  مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

گوشت زود بزار که حسابی مغز پخت بشه 

دوم توش زعفران بریز و نمک و فلفل 

و زرد چوبه کم 

چوب دارچین برای طعمش 

و یه پیاز درسته که خیلی خوش طعمش میکنه آخرشم پیازو بنداز دور 

و یه پیاز کوچیک هم  اولش رنده کن تفت بده که آبش لعابدار بشه و اونم حسابی بپزه اصلا معلوم نشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
بچه ها یسوال چای خشک رو که توی چلو گوشت میریزن واسه نرمی گوشته درسته؟؟؟ توکیسه کوچیک میریزن برمیدار ...

یا خدا چای تو چلو گوشت تلخ نمیکنه؟

  مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

پیاز و تف بده هنو سرخ نشده گوشتا رو بریز و گوشتا رو قشنگ تف بده تا جایی ک پیازا سرخ بشه 

بعدم فلفل و نمک بزن و دو لیوان اب بریز بزار بپزه 

پیاز بزرررگ باشه و درشت ریز کن 

مث رستوران میشه

نه رب بزن نه زردچوبه

سلام ملیکم
2738

برای سه تا ماهیچه گوسفندی 

۴ تا پیاز خیلی بزرگ (( زردچوبه ، فلفل، برگ مو ۳ تا ، چوب دارچین ۴-۵ تا چند حبه سیر)) کره 

کره رو می ریزی کف قابلمه اب که شد پیازارو خلال می بری اضافه می کنی باید تا نصف قابلمه پیاز باشه بلافاصله زردچوبه هم می زنی تا پیازا زرد بشن ، همه ی ادویه ها بجز نمک رو اضافه می کنی ، ماهیچه هارو‌می چینی و درشو می ذاری ، اگه گوشت تازه باشه ۳-۲ ساعته می پزه هر چی قدیمی تر باشه دیرتر می پزه ، اخر کار نصف لیوان اب نمک اضافه می کنی و دوباره درشو می ذاری تا ابو بکشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

پیاز رنده تفت 

با گوشت حسابی که تفت خورد ۴ لیوان آب بریز که س لیوانش بکشه و فقط یه لیوان بمونه حسابی هم مغز پخت شه 

چوب دارچین 

پباز درستع 

ادویه های دلخواهت 

و هم بزن فقط هم زعفران برای طعم و مزش

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اصل چلو گوشت با اون پیاز های درشت و نرمشه ک کنار گوشتا مث سس میریزی رو برنج یا کنار دیس چجور میگین ...

من خودم یه کوچولو رنده میکنم اصلا هم معلوم نمیشه آبش لعابدار میشه 

با یه پیاز درسته که اونو آخرش میندازم میره آخر پخت

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز