2733
2734
عنوان

کیا جوجه کبابو حرفه ای بلدن

97 بازدید | 7 پست

مهمونی دارم هر وقت جوجه کباب بخوام از بیرون سفارش میدم ولی الان دیگه گرونه میخوام خودم آماده کنم همه چیشو بلدم فقط بیرون چکار میکنن رو سیخ فقط یه تیکه س ما تو خونه فیله رو چند تکه میکنیم نمیخوام اونجور باشه 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

جوجه وخوردکنیدزعفران بزنید

یک ساعت ونیم بعد روغن زیتون اضافه کنید

بعد یک ساعت ونیم هم پیازخوردکنید واضافه نیدبه همراه کمی فلفل سیاه

بیست دقیقه قبل از پخت نمک وابلیمو بزنید

ابلیموش زیاد نباشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من بعد از مزه دار کردن داخل سیخهای چوبی میزنم و با پشت کارد یا استیک کوب میزم که ی کم پهن و نازک بشه نه انقدری که له بشه و بسوزه بعد تا تنتهای سیخ هم باید جوجه باشه که سیخ نسوزه بعد سیخها رو توی تورهایی که مخصوص کباب هست میزارم وبعد روی زغال کباب می کنیم روشم که دیکه کره میدیم که خشک نشه موقع سرو هم یا همینطور ی دونه سیخ و میزاریم یا اینکه از سیخ در میاریم

2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ورم ژل لب

asallllii | 30 ثانیه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز