مهمونی دارم هر وقت جوجه کباب بخوام از بیرون سفارش میدم ولی الان دیگه گرونه میخوام خودم آماده کنم همه چیشو بلدم فقط بیرون چکار میکنن رو سیخ فقط یه تیکه س ما تو خونه فیله رو چند تکه میکنیم نمیخوام اونجور باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو اب پیاز و لیمو و نمک و فلفل دو سه ساعت میخوابونم بعد که سیخ زدم زعفرون و کره آب شده روش میمالم خیلی عالی میشه اب پیاز باعث میشه خیلی نرم و ترد بشه
من بعد از مزه دار کردن داخل سیخهای چوبی میزنم و با پشت کارد یا استیک کوب میزم که ی کم پهن و نازک بشه نه انقدری که له بشه و بسوزه بعد تا تنتهای سیخ هم باید جوجه باشه که سیخ نسوزه بعد سیخها رو توی تورهایی که مخصوص کباب هست میزارم وبعد روی زغال کباب می کنیم روشم که دیکه کره میدیم که خشک نشه موقع سرو هم یا همینطور ی دونه سیخ و میزاریم یا اینکه از سیخ در میاریم