2733
2734
عنوان

پیراشکی گوشت... مرغ ...لطفا بیااا

109 بازدید | 13 پست

سلام 

لطفا بگو چطوری درست کنم

عالی بشه

ممنونتون میشم

تو نت سرچ کردم 

تنوعش زیاده   قاطی کردم 

آیا میشه خودم خمیرشو درست کنم یا نه

لطفا تا یادم بدید  

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728

موادشم اول مرغو جدا آب پز کن با پیاز و ادویه که بوش گرفته شه بعد ریش ریش کن بذار کنار

یه پیاز درشتو بگیر نازک خلال کن و بذار طلایی شه بهش فلفل دلمه و ذرت پخته و قارچ خرد شده و البته مرغ ریش ریش شده رو اضافه کن همه رو تفت بده باهم. بعد تابه رو از رو شعله بردار بذار کنار و پنیر پیتزا رو قاطیش کن

خمیرتو کوچولو کوچولو و خیییلی نازک پهن کن کف یه سینی بزرگ که یکم آردپاشی شده و یه قاشق یه قاشق تو هرکدومشون مواد بریز و خمیرو ببند. لبه هاشو دقت کن خوب بچسبه وگرنه موادت میزنه بیرون بعدم که یا میندازی تو روغن با حرارت متوسط سرخ میکنی یا میذاری تو فر دیگه

من خودم البته سرخ شده شو بیشتر میپسندم

و من الله التوفیق 😅😁🌸

2738
موادشم اول مرغو جدا آب پز کن با پیاز و ادویه که بوش گرفته شه بعد ریش ریش کن بذار کنار یه پیاز درشتو ...

خانومی من چندباری درست کردم ولی بعد پخت دور خمیر انگار خشککک میشه ..همون لبه های خمیر که رو هم قرار میدیم ... بنظرتون خمیرمو نازک تمیکنم  یا زیادی تفت میدم؟؟

خانومی من چندباری درست کردم ولی بعد پخت دور خمیر انگار خشککک میشه ..همون لبه های خمیر که رو هم قرار ...

احتمالا زیاد میذاری که رنگش یه مقدار به قهوه ای بزنه... من وقتی یه مقدار طلایی میشه برمیدارم

وقتی بیشتر از 7 8 دقیقه بمونه تو روغن (یا اگه شعله زیاد باشه)  اون لبه هایی که رو هم قرار میگیرن چون کلفت تر از بقیه قسمتاست خب طبیعتا خشک میشن. ولی اگه تایم و حرارت شعله ش مناسب باشه خشک نمیشه ترد میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز