موادشم اول مرغو جدا آب پز کن با پیاز و ادویه که بوش گرفته شه بعد ریش ریش کن بذار کنار
یه پیاز درشتو بگیر نازک خلال کن و بذار طلایی شه بهش فلفل دلمه و ذرت پخته و قارچ خرد شده و البته مرغ ریش ریش شده رو اضافه کن همه رو تفت بده باهم. بعد تابه رو از رو شعله بردار بذار کنار و پنیر پیتزا رو قاطیش کن
خمیرتو کوچولو کوچولو و خیییلی نازک پهن کن کف یه سینی بزرگ که یکم آردپاشی شده و یه قاشق یه قاشق تو هرکدومشون مواد بریز و خمیرو ببند. لبه هاشو دقت کن خوب بچسبه وگرنه موادت میزنه بیرون بعدم که یا میندازی تو روغن با حرارت متوسط سرخ میکنی یا میذاری تو فر دیگه
من خودم البته سرخ شده شو بیشتر میپسندم
و من الله التوفیق 😅😁🌸