طرز تهیه :
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید بعد تخم مرغ، روغن و شیر رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید تو دمای آشپزخونه برای تقریباً یک ساعت استراحت کنه ،بعد اندازه ی گردو بردارید
و توی هر گلوله رو با پنیر خامه ای وگردو پر کنید
کف قالبتون رو چرب کنید و و این گلوله ها رو کنار هم تو قالب بچینید.
یه مقدار شیر رو با برس بمالید روی نون ها. کمی کنجد و سیاه دونه بپاشید و سینی رو بذارید تو فر (با حرارت ١٧٠ درجه) حدود نیم ساعت الی ۴٠ دقیقه
وقتی کاملاً پخت، اونو از تو فر دربیارید و همون طور که داغه روش عسل بریزید.