2733
2734

سلا دوستان یکی از اقوام زایمان کرده فردا میخوام برم دیدنش میخوام ی کیک درست کنم ببرم خیلی خوب بشه من کیکام زیاد پف نمیکنه بزارین بگم چطور درست میکنم

دوتا پیکانه ارد ی قاقش چایخوری بگینگ پودر الک‌میکنم 

بعد سه تخم‌ مرغ با یک پ شکر و‌ وانیل با همزن میزنم بعد یک لیوان شیر بعد نصف لیوان روغن افاضه میکنم بعدم همه رو قاطی میکنم

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

راستی من شمیدم میگن مواد رو در یک جهت با لیسک هم بزنی منم همینکارو میکنم اما تمام گلوله گلوه میشه

اگ مواد رو با همزن بزنم کیک پف نمیکنه

بچه هام همه دنیامن😍😍😍


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2738

پف کیک رسپی نمیخواد فقط باید موادتو تو ی جهت هم بزنی نیم ساعت اول هم اصلا در فرو بازنکن من اصلا باز نمیکنم تا بپزه 

دور شم دستمال خیس ببند گنبدی نشه 

باید زرده تخم مرغ با شکرو خیلی بزنی تا سفید شه و شکر حل شه کامل

و اردتم ۳ بار الک کنی تا گلوله نشه

فقطم با لیسک یا قاشق چوبی در یه جهت هم بزن

یک عدد سیب کجا ؛ اینهمه تبعید کجا

در یک جهت بزن ب هیچ وجه دستت نباید تند بشه  زیاد از حدم نزن  

در ضمن تخم مرغاتو سفید زرد رو هم از هم جدا کن 

اردو بکینگ پودر تم 3 بار اک کن 

برای بیشتر پف کردن کیکتم فقط زیر قالبتو چرب کن بقلاشچرب نکن تا این بافت کیک  ب قالب چنگ بندازو بالا بیاد

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
راستی من شمیدم میگن مواد رو در یک جهت با لیسک هم بزنی منم همینکارو میکنم اما تمام گلوله گلوه میشه ا ...

اون واسه کیک اسفنجیه که سفیده و زرده رو باید جدا کنی. زرده رو با بقیه موادت با همزن هم میزنی. سفیده رو تو یه ظرف دیگه جدا با همزن انقد بزنی تا سفت شه بعدش بریزیش تو بقیه مواد و آروم با لیسک قاطیشون کنی

در یک جهت بزن ب هیچ وجه دستت نباید تند بشه  زیاد از حدم نزن   در ضمن تخم مرغاتو سفید زرد ...

خب عزیزم زیادهم نمیزنم گلوله هاش میمونه که

من همیشه دیواره قالبم چرب میکنم ایندفه حتما امتحان میکنم ممنون

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

4 تا تخم مرغ ک بهتره ب دمایی محیط رسیده باشه اگه تو یخچال بوده 

2 لیوان آرد قنادی 

نصف لیوان شیر ک اونم باید با محیط یکی باشه

نصف لیوان روغن مایع 

ب کینگ پودر و وانیل کمی 

شکر یه لیوان دسته دار سر خالی 

تخم مرغ و بشکن وانیل و اضافه کن با هم زن بزن یکم ک تغییر رنگ داد شکر و آروم آروم اضافه کن تو سه مرحله ب مدت پنج دقیقه بعد شیر و روغن و باهم ب مواد اضافه کن و یه دقیقه دیگه بزن 

حالا آرد و ک ب کینگ پودر زدی و سه بار الک کردی آروم آروم ب مواد تخم مرغ اضافه کن اگه دیدی ب قول خودت گوله شد ب مدت نهایت یه دقیقه با هم زن بزن 

میتونی برای طعمش از پودر پرتغال، یا هل و یک گلاب یا... استفاده کنی 

ظرفشویی چرب کن مواد و بریز بزار تو فری ک 20 دقیقه از قبل روشن شده 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687