4 تا تخم مرغ ک بهتره ب دمایی محیط رسیده باشه اگه تو یخچال بوده
2 لیوان آرد قنادی
نصف لیوان شیر ک اونم باید با محیط یکی باشه
نصف لیوان روغن مایع
ب کینگ پودر و وانیل کمی
شکر یه لیوان دسته دار سر خالی
تخم مرغ و بشکن وانیل و اضافه کن با هم زن بزن یکم ک تغییر رنگ داد شکر و آروم آروم اضافه کن تو سه مرحله ب مدت پنج دقیقه بعد شیر و روغن و باهم ب مواد اضافه کن و یه دقیقه دیگه بزن
حالا آرد و ک ب کینگ پودر زدی و سه بار الک کردی آروم آروم ب مواد تخم مرغ اضافه کن اگه دیدی ب قول خودت گوله شد ب مدت نهایت یه دقیقه با هم زن بزن
میتونی برای طعمش از پودر پرتغال، یا هل و یک گلاب یا... استفاده کنی
ظرفشویی چرب کن مواد و بریز بزار تو فری ک 20 دقیقه از قبل روشن شده