2733
2734
عنوان

کیافلافل خونگی خوشمزه بلدن؟بیان

86 بازدید | 13 پست

ممنون میشم طرزدرست کردنش روبگید

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

دو لیوان فرانسه نخود رو سه چهار روز خیس کرده مدام ابشو عوض میکنم. چون معدم خیلی به حبوبات حساسه. یه پیاز دو سه حبه سیر یه سیب زمینی کوچیک ابپز شده و نخودارو میریزم مولینکس

نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز اویشن اگه داشتیم کمی پودر انبه اضافه کرده حسابی ورز میدیم

یکی دو ساعت میزارم یخچال تو روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم 

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍
2728

من ببین نیک لیوان نخود رو از ی شب قبل با اب جوش خیس میکنی تند تند ابشو عوض میکنی تا یک روز بعد بعد چرخ میکنی ی سیب زمینی کوچولو ابپز و له میکنی ب نخود چرخ کرده اضافه میکنی پیاز فلفل دلمه سیر یکه کوچولو فلفل دلمه هم چرخ میکنی با مواد قاطی میکنی دوس بعد نمک و زرد چوبه و ی دونه عصاره ی مرغم له میکنی تو مواد و بیکینگ پودم میزنی بعدم تو روغن زیاد سرخ میکنی عالی میشه

دو لیوان فرانسه نخود رو سه چهار روز خیس کرده مدام ابشو عوض میکنم. چون معدم خیلی به حبوبات حساسه. یه ...

فقط سیب زمینی آب پزمیشه بقیه خام دیگه؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

یک کیلو نخود+یه سیب زمینی +دوتاپیازبزرگ+پودروسط نون باگت+بیکینگ پودر+ترخون خشک کمی+ادویه فلافل+پودرانبه+نمک وزردچوبه وفلفل....

نخودهارو از۲۴ساعت قبل خیس میکنی تواب هی پف میکنند و چندبارباید ابش عوضش بشه ظرفشم بزرگ باشه...

بعدش دوبارچرخ میکنی باسیبزمینی وپیاز یعنی کل موادت رو دوبارچرخ میکنی...همرومخلوط میکنی..نیمساعت تویخچال بمونه بعد باقالب مخصوص فلافل سرخشون کن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
2738

نخود خیس بده 

بعد مولینکس کن پیاز روهم مولینکس کن گوجه هم مولینکس کن همه رو باهم قاطی کن نمک و ادویه کاری و فلفل قرمز. اویشن قاطی کن خوب مخلوط کن بعد ماهیتابه رو داغ کن روغن بریز تو فلافل هات رو سرخ کن

من ببین نیک لیوان نخود رو از ی شب قبل با اب جوش خیس میکنی تند تند ابشو عوض میکنی تا یک روز بعد بعد چ ...

تونت نوشته بودتخم مرغ بزنیدهیچ کدوم ازاینارم ننوشته بوددرست کردم مضخرف بوداماامشب میخوام بااین دستوربزارم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
یک کیلو نخود+یه سیب زمینی +دوتاپیازبزرگ+پودروسط نون باگت+بیکینگ پودر+ترخون خشک کمی+ادویه فلافل+پودرا ...

این مقدارموادی که گفتم میتونی بذاری فریزر تا یه هفته روز موادش رو هر وقت خواستی دربیارسرخ کن...


نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
تونت نوشته بودتخم مرغ بزنیدهیچ کدوم ازاینارم ننوشته بوددرست کردم مضخرف بوداماامشب میخوام بااین دستور ...

تخم مرغ من تاحالا نزدم فلفل دلمه و اویشن عالی میکنه بوشو اصن این روشی ک گفتم قالب مخصوص فلافلم نمیخواد با دستت میتونی گوله گوله برداری فرم بدی کناره هاشو منم فردا میخوام بزارم خیلی خوشمزه میشه این دستوری ک گفتم من خیلی دوس دارم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687