2737
2739
عنوان

کی باهواپز غذا درست میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 82 پست
کیک و پیتزا پختم توش عالین.  کیکان به حدی نرم و پوکن ک نگوووو خیلی پف میکنن دستور کیک سه تخم ...

چه نازه افرین تو یه زن نمونه هستی میشه بگی پیتزا چجوری درست کنم توش؟ 

سکوت گورستان را می شنوی دنیا ارزش دل شکستن ندارد

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

رو چه زمان و درجه ای بزارم روشو چرب کنم؟ 

نمیخاد چرب کنی بزار رو طوریش یا سینیش نمیدونم چ مدلیه مال شما درجشم بزار رو کم مرغ متوسط ک خوب مغز پخت بشه

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
مرغ سیب زمینی پیتزا درست کردم توش.. مرغ رو اول شکم پر کردم بعد یکم آبپزش کردم بعد گذاشتم تو هوا پز& ...

 من پیتزا پختم پنیر اب کرد بدون اینکه مواد حالت پختگی داشته باشه

مرغ هم روش خشک داخلش خام

بگین چیکارشون می کنید

2731
سیب زمینی مثل سرخ کرده میشه؟ 

عزیزم دوستمون گفتن آبپز نکن ولی به نظر من آبپز کن چون اونجوری خیلی خشک میشه من امتحان کردم اصلا نرم آبدار نمیشه

بعدش مرغو با پوست بزار

سیب زمینی رو آبپز کن روش روغن اسپری کن، نمک و فلفل بزن بزار تو هواپز مثل سرخ کرده میشه ولی سالمتر و با روغن کمتر

کیک و پیتزا پختم توش عالین.  کیکان به حدی نرم و پوکن ک نگوووو خیلی پف میکنن دستور کیک سه تخم ...

میزاری تهش یا رو سینی ک هم زیرش بپزه هم روش؟

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
چه نازه افرین تو یه زن نمونه هستی میشه بگی پیتزا چجوری درست کنم توش؟ 

خودش ی ظرف سینی مشکی داره. تو اون میپزم تو درجه خودش ک نوشته اگه دیدم نپخت درجه و زمان بیشتری میدم. عالیه یعنی

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 
چجوری تو رو خدا بهم بگو اصلا دوساله بی استفاده مونده

خانمی کاری نداره 

هرجور که دوست داری مرغ رو طعم داران

من زعفران کره فلفل دلمه ادویه هاوپیاز هویج سس قرمز مرغ رو طعم دار میکنم

بعد می زارم داخل سینی مخصوص که زیرش خالی باشه حین پخت اب اضافی مرغ می ریزه کف هواپز درجه رو 150برای یکساعت  میپزه بعد درجه رو آخرسر بیشتر میکنم که روش طلایی شه

2738
میشه بوی چجوری مرغ درست میکنی توش پیتزا چی یا کیک میشه راهنماییم کنی

اولا مرغو گوشتو از قبل مزه دارش ميكنم، ادويه و خيلي كم روغن و اينارو ميزنم بهش تا بره تو خورد بافت گوشت، بعدش عين همون موادي كه ميخوام بريزم توي قابلمه ميريزم تو دستگاه كه از قبل روشن كردم و گرم شده، تقريبا براي همه مواد ١٨٠ درجه ميزارم اخرش ٢٠٠ درجه كه يكم روش برشته بشه، كيكم مثل معمولي، طرز غذا درست كردن توش هيچ فرقي نداره فقط بايد يكم زمان بيشتري براي پخت در نظر بگيري و هر چي تيكه هاي مواد غذاييت كوچيكتر باشن زودتر پخته ميشه، وسط پختم يكم بايد جا به جا يا زير و رو كني موادتو 

کیک و پیتزا پختم توش عالین.  کیکان به حدی نرم و پوکن ک نگوووو خیلی پف میکنن دستور کیک سه تخم ...

قالبت رو میزاری رو توری هواپز یا تو کفش؟ 

سکوت گورستان را می شنوی دنیا ارزش دل شکستن ندارد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز