شیر محلی پرچرب بگیری ماستت عالی میشه مایه ی ماستتم اگه شیرین باشه ماستت شیرین میشه اگه ترش باشه ماستت ترش البته ممکنه دمای شیر هم تو مزه ی ماست اثر بذاره
شیر رو تو یه قابلمه اول بجوشون فقط مدام هم بزن تا شیر ته نگیره چون اینجوری پروتئنای شیر ته نشین میشه و میسوزه حیفه، وقتی جوش اومد خاموش کن بذار تا حدی خنک شه که وقتی انگشتتو به مدت 10 ثانیه توش نگه میداری گرم باشه ولی انگشتت نسوزه بعد شیرت رو بریز تو ظرفی که میخوای ماست بگیری اگه سفالی باشه که عالیه بعد مایه ماستتو خوب بزن و اگه خواستی نوک قاشق چای خوری نمکم بزن بعد بریز تو شیر و خوب هم بزن تا باشیر قاطی شه در ظرف رو ببند و ظرفتو بذار تو یه کیسه مشما و سرشو گره بزن بعد بپیچ لای یه پتوی کوچیک و بذار یه گوشه ی گرم آشپزخونه که دستت اینا هم بهش نخوره چون تا 6 5 ساعت نباید اصلا تکون بخوره بعد 5 6 ساعت پتو و مشمارو آروم باز کن بذارش تو یخچال بهتره یه روز بمونه تو یخچال بعد استفاده کنین
نوش جون
بازم میگم شیر محلی پرچرب ماست سفت تر و خوشمزه تری میده