2737
2734

همیشه لایه اول و که میزارم هم مث ته دیگ سفت میشه هم میچسبه موقع جدا کردن خیلی سخته؟ موادش میریزه بیروون؟ چیکار کنم اینجوری نشه؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2742
2740

سس بشامل بریز کف ظرفت دیگه نمی چسبه و اینکه لازانیا بخاطر انساجمش بیشتر بشه یه ربع بزار بعد طبخ خودشو بگیره بعد برش بزن 

سس بشامل : آرد و کره تفت بده بعد شیر بریز غلظتش مثل فرنی باشه 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز