خواهش میکنمممم
وای به به نوش جونش باشه این معجون خوشمزه
من عدس و به گفته شما گذاشتم ریز جوونه زد.هفته پیش دادم. عالی شد💋
فقط مشکلم باهاش بعد از میکسر زدنش بود که پوستای عدس کامل پوره نشد. ترسیدم بچسبه به گلوش...ده بار دستگاه زدم. اخر از صافی رد کردم
بعد دیگه دیدم خیلی نرم شد یه بروکلی پختم له کردم که تیکه ی ریز هم توش باشه
حالا نمیدونم پوست عدس براشون سخت بود یا نه. خودم مزه کردم رو زبونم گیر میکرد🤪ترسیدم
حالا مامانا بگن تکلیف با پوست عدس چیه🙈
.
خیلی عالیه چیزایی که میخوای بریزی .به به..اره عصاره ت چون کامل پخته هست همون ده دقیه اخر بندازی هم که کامل حرارت ببینه کافیه. اولشم میتونی، فرقی نداره
الوفکر نکنم مدلش فرق داشته باشه کلا الو ملینه...البته مطمین نیستماااا
من هم الوی تازه دوبار داشتم ریختم.هم الو سیاه خشک شده. حالا نمیدونم درسته یا نه🙈
کره هم اخرش میریزم. روغن زیتونم عالیه، بو داشت خیلی خوشش نمیومد متاسفانه
بستگی داره برا چند وعده بخوای درست کنی، برای یک وعده فکر کنم یک قاشق عدس زیاد باشه، مواد دیگه هم داری یهو زیاد میشه.