نه دیگه اب, بری چی بریزی؟ ما نمکو موقعی ک خورد میکنیم میریزیم روش. بستگی داره من خودم ی روز کامل گذاشتم رو اجاق شعله کم تا خوب ابش کشیده شد, و خیلی غلیظ شد
دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت
گوجه میشوری له میکنی نمک میریزی2روز میزاری میمونه بعد از ابکش رد میکنی دونه هاش فقط رد نشه وقتی پخت ابش خشک شد خنک شد بریز تو ظرف شیشه ای روشم روغن بریز رب ابدار کپک میزنه اب نریزی توش.
من اول گوجه ها رو خرد کردم بعد با نمک کردم تو کیسه خیاری و دو روز تو افتاب بعد ا صافی رد کردم و حدود ۱۰ ساعت جشوندم و بعدم دو باره گذاشتم تو سینی و ی روز تو افتاب.عالی شد .کردم تو شیشه و روش رو یکم چرب کردم و دیگه تا یک سال عمرا کپک بزنه
آب بریزی که خراب میشه عیبی نداره رب گوشتی میشه. میزاری خوب بپزه حداقل کم کمه ۶ ساعت زمان میبره بعد آخر کم کم نمک بزنین و بزارین جوش بخوره هروقت خوش نمک شد خاموشش کن. بزارین تو لگن پلاستیکی سرد بشه و جمع کنین
زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
آفرین که خودتون رب میپزین و کارخونه ای نمیخرین.چندوقت پیش آگهی رب چین چین بود که آی مردم رب خونگی نخرین و اینکه بهداشت توش رعایت نمیشه و کارخونه ای یه چیز دیگست.خیلی خوشحال شدم فروششون اومده پایین که همچین آگهی ای رو پخش کردن.ایشالله با اون قیمتهای نجومی که رو رب ها گذاشتن زودتر ورشکست بشن.