من یه کاسه رو اب سرد میریزم توش و نصف استکان سرکه. هر کدوم از سیبا رو که پوست میکنم همون لحظه میندازم تپش که سیاه نشه. بعد از چند ثانیه هم در میارم. به ازای هر سیب یه قاشق غذا خوری شکر میریزم. بعد یه کاسع اب و یه کاسه گلاب میریزم و یکمم زعفرون. البته اب و گلاب رو جوری میریزم که کامل سیبا رو بپوشونه. یه ربع تا بیست دیقه هم میذارم رو گاز بمونه. بستگی داره شما نرم دوست داشته باشی یا کمی سفت بعدم دو روز میذارم تو یخچال
اگه از ابشم اضاف بمونه. که دیگه شیشم جا نداشته باشه. بابهاش شربت درست میکنم.