ابتدا گندم حلیمی رو همراه آب و چوب دارچین و نمک میزاریم بپزه(ریختن نمک اجباره چه شور بخورید چه شیرین)
خوب که غلیظ شد و گندم شکفت با گوشکوب برقی یا میکسر یا چرخگوشت خوووب میکس میکنیم
سپس یک آبکش میزاریم سر قابلمه و موادمون رو صاف میکنیم
تفاله رو دور ریخته و عصاره رو سر گاز میزاریم
گوشت یا کره یا روغن حیوانی رو درین مرحله اضافه میکنیم
گوشت باید از قبل با پیاز پخته و ریش شده باشد
من شب تا صبح میزارم ریز ریز بجوشه صب نیم ساعت قبل سفره زیرشو زیاد میکنم که خوب غلیظ بشه
نگران میران کم پوست گندم ک از صافی رد میشه نباشید ته ظرف ته دیگ میشه و اصلا تو غذا نمیاد
من گوشت اصلا نمیزنم با روغن حیوانی میپزم خیلی خوب میشه
عکس در پستهای بعد