2733
2739
عنوان

سوال درمورد آشپزی

696 بازدید | 6 پست
کسانی که باقالی پلو عالی درست می کنند لم این غذا رو بگن به من لطفا من هرکاری می کنم یا باقالی پلوم خشک می شه یا باقالیش سفت یا..... ممنون
مامان شوشوم عالی درست می کنه وهمسرم فقط می گه باقالی پلو مامانم . منم روم نمی شه بپرسم .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
من اینجوری درست میکنم :
آب برنج که جوش آمد برنج رو میریزم دو سه دقیقه بعد که آب شروع به قل قل دوباره کرد باقالی رو میریزم قبل برداشتن برنج و آب کش کردنش هم یه لیوان آب سرد توش میریزم هم میزنم بعد آبکش میکنم .
آب سرد باعث میشه به برنج شوک وارد بشه و برنج بیشتر قد بکشه.
موقع دو کردن کمی برنج و بعد کمی شوید و کمی زعفران ساییده شده روباره برنج و تکرار
موقع کشیدنش روغن بیشتر از معمول میدم و کمی هم میزنم شویدش که مخلوط شد و برنج دانه دانه شد میکشم تو دیس.
باقالی خشک اگه میذاری اولش کف میکنه کف روشو بگیر زود هم میپزه باید سر بزنی
تازه هم همینطور باید بهش سر بزنی
یکیشو بخور ببین خوبه یا نه خیلی پخته و خیلی سفت برش ندار
برنج رو من مثل همیشه میذارم بجوشه اگه باقالیم نرم باشه موقع صاف کردن وگرنه میذارم یه جوش با برنج بخوره بعد صافش میکنم و با آب سرد میریزم روش

شوید و یکم ادویه و سیر خرد شده رو قاطی میکنم لایه لایه میریزم تو قابلمه ولی همش نمیزنم

موقع دم انداختن هم کفگیر رو لب قابلمه نزن و برنج رو با کفگیر چخش بریز که دونه های برنج نچسبن و بینشون هوا بره

و بعد به مدت دم کشیدن برنج معمولی میذارم دم بکشه

10 مین قبل از کشیدن زعفرون میریزم روش و موقع کشیدن روغن میریزم روش اگه باقالی خشک بذاری روغن زیاد میخواد
پر شوید هم بذاری خشمزه تر میشه

من خوزستانیم و اینو با ماهی درست میکنم و کل فامیل حال میکنن
نوش جان
زندگی تعداد نفسها نیست!زندگی تعداد لبخندهای کسانیست که دوستشان داریم....





ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز