راستش ما یه مدل دیگه درس میکنیم
یک لیمو با یک کیلو عسل و زنجبیل و چوب دارچین
میام یه دبه کوچیک مخصوصش خریدم لیموها میشورم حسابی ابشون خشک شد برش میدم به صورت دایره دایره
بع لیمو میریزم تو دبم بعد نصف عسلم میریزم بعدش زنجبیل اندازه دو انگشت دست حجمش باشه پوست میکنم خورد خورد میکنم با چوب دارچین میشورم خوب خوردمیکنم میریزم یکی دوروز میزارم چون لیمو عسل میخوره اب میندازه بعد مابقی عسل مونده میزارم روش تو یخچال نگهداری میکنم یه مدت موند مثلا یکی دوهفته بعد هر وقت چایی دم کنم دلم میخواد دمنوش باشه یه قاشق لیمو و مخلفتش از دبه درمیارم
فوق العاده برا زمستون خوبه برا سرماخوردگی
من تا ۶ ماه حداقل دارمش خراب هم نمیشه