2733
2734

به کیلوی خیار ربط نداره عزیزم

ببین یه محلولی با این دستور بهت میگم درست کن هر چقدرم که خیارت زیاده اینو چند برابر کن

شش لیوان اب یک لیوان سرکه نصف لیوان نمک

اینو درست کن، خوب؟

بعدش خیار و سیر و فلفل و ترخون و مرزه رو بچین توی شیشه. پر که شد با این محلول پر کن در شیشه رو کیپ ببند. بعد شیشه رو بگذار تو یه قابلمه بزرگ تا نصف قد شیشه ها اب بریز (میتونی چند تا شیشه خیار شور درست کنی). قابلمه رو با شعله کم بگذار روی گاز. تا وقتی که از داخل شیشه ها حبابهای ریز ریز بیاد بالا به سمت در شیشه ها. رنگ خیاراتم تا اون موقع تیره شده و اماده هست میتونی بعد از سرد شدن نوش جان کنی 😋

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687