اکثرا قیمه هام آبدار میشه و لعاب نمیندازه.نمیدونم باید چیکار کنم!
دیروزم همین شد.دیدم یکی تو سایت گفت یه سیب زمینی بنداز توش و در قابلمه رو باز بزار تا لعابدار بشه.خیلی بهتر شد ولی در کل نمیدونم باید چیکارکنم!!میشه راهنماییم کنین
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
لعاب قیمه به پر ملات بودنشه از لحاظ پیاز و گوشت. وگرنه با یه قاشق نشاسته هم میشه تو یه غذا لعاب الکی درست کرد. اگه گوشت و پیاز و لپه رو کم نمیریزی در قابلمه رو باز بذار تا آبش بخار شه تا حدی
من پیاز سرخ میکنم بعد گوشت میریزم بعدم لپه بعد ادویه ها دارچین حتما میریزم بعدم رب میریزم جوری که کقتی اب بریزی یه کوچولو غلیظ باشه بعدم کم میکنم زیرشو بپزه..اب زیاد نریز ربم به اندازه باشه.سیب بندازی یه حالت سفیدی میده به خورش ...من نمیپسندم