2752
2734
عنوان

فوت و فن های آشپزی

273 بازدید | 25 پست

اکثرا قیمه هام آبدار میشه و لعاب نمیندازه.نمیدونم باید چیکار کنم!

دیروزم همین شد.دیدم یکی تو سایت گفت یه سیب زمینی بنداز توش و در قابلمه رو باز بزار تا لعابدار بشه.خیلی بهتر شد ولی در کل نمیدونم باید چیکارکنم!!میشه راهنماییم کنین  

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

لعاب قیمه به پر ملات بودنشه از لحاظ پیاز و گوشت. وگرنه با یه قاشق نشاسته هم میشه تو یه غذا لعاب الکی درست کرد. اگه گوشت و پیاز و لپه رو کم نمیریزی در قابلمه رو باز بذار تا آبش بخار شه تا حدی

2731

من پیاز سرخ میکنم بعد گوشت میریزم بعدم لپه بعد ادویه ها دارچین حتما میریزم بعدم رب میریزم جوری که کقتی اب بریزی یه کوچولو غلیظ باشه بعدم کم میکنم زیرشو بپزه..اب زیاد نریز ربم به اندازه باشه.سیب بندازی یه حالت سفیدی میده به خورش ...من نمیپسندم

از اول کمتری بریز تو خورشتت .

اخر پختش هم زعفران دم کرده و یه قاشق گلاب و کمی پودرهل بزن به خورشتت . مثل قیمه های نذری عالی میشه

 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687