2733
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
من ته چین مرغ هام خیلی تعریفیه ولی از اول همین جوری درست کردم یعنی مقدار و اندازه خاصی در نظر نگرفتم


ماست نه خیلی ترش و نه شیرین + زعفرون برای رنگش + روغم مایع که معمولا یه لیوان رو میریزم +تخم مرغ که اونم نسبت به پیمانه برنجم . مثلا برای 3 پیمانه برنج 2 تا تخم مرغ میزنم . نمک هم که میریزم . مرغ هم میپزم و ریش ریش میکنم و مخلوط میکنم
ماده ای که درست میشه نبای خیلی شل یا سفت باشه . غلظتش باید معمولی باشه . رنگش هم که با زعفرون اندازه میکنی . البته زعفرون دم کرده ..... اول یه لایه از مایع ته چین رو کف قابلمه مبریز و بعد روش برنج .... لایه به لایه بریز . شهله گاز رو هم از اول کم کن که ته دیگش نسوزه
امروز برای فامیل شوهر پختم مثل همیشه عالی شد
برای ٦ پیمانه برنج یک تخم مرغ کامل و یک زرده ٧-٨ قاشق غذاخوری پر ماست(من با ماست تازه و کم چرب هم درست کردم عالی شد) یعنی خیلی تو قید و بند ماستش نباش و کمی زعفرون
برنج رو زنده بردار و وقتی هم دم کردی خیلی زیرش رو کم نکن که خمیر نشه و زیرش کاملا برشته و ترد بشه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز