من چندبار درست کرذم خیلی طول کشید یک ساعت اپلش ابیایه مرغ میریزه کف اون سینی زیرش بعد خودش دوتا المنتا بالا وپایین روشن میشه کم کم میپزه بعد میاریم بیزون تو یک قابلمه یکم کره میریزم میزارم روگاز .من رو منقل بیتشر دوسدا م واسه همین دوبار درست کردم دیدم خیلی طول میکشه رو منقل تو تراس میپزم .اره بزار سرد شه بعد تمیز کن اون سینی زیرش که اب مبریزه رو درمیاد بیاربیرون بشور با اسکاچ داخلمش با دستمال نمدار تمیز کن .رو توریش میزارم یکبار باسیخ چوبی گذاشتم یکبار بدون سیخ چیدم رو توریش