تهدیگ مجلسی
مواد لازم:
آرد ۳ق غ
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۳/۴لیوان
روغن مایع ۴ق غ
دستور:
در یک کاسه آرد و نمک و زعفران دم کرده و روغن رو بریزید و خوب هم بزنید.
قابلمه نچسب رو روی حرارت بذارید تا کمی گرم بشه و بعد مایه تهدیگ رو درقابلمه بریزید ، بعد ۲ تا ۳ دقیقه که مایه خودش رو گرفت برنج آبکش شده رو روش بریزید و برنج رو دم کنید.
نکات:
توی قابلمه نیازی نیست دیگه روغن بریزید.
غلظت مواد باید مانند ماست رقیق باشد.