2737
2739

بله همیشه آبلیموی خانگی استفاده میکنیم توشیشه میریزم میزارم یخچال هیچیش نمیشه سال به سال

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

تلخ میشه

باید بزاری فریز

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به حق پنج تن...😑🤭                                                                                                        
2728

دور شیشه رو سلفون میکشم و میزارم یخچال. تا الان که کپک نزده. شیشه ای که میریزی نباید چرب یا خیس باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

می ریزم تو شیشه هیچی نمیشه

میذارم تو یخچال

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
2738

اره .چون بیرونیا همش اسیده و یه قطره هم ابلیمو نداره خود معاون غذا و دارو اعلام کرد. بعدشم تو کیسه مخصوص فریزری میذارم هر دفعه یکیشو میارم بیرون اکثر اطرافیان و دوست و اشناهای ما همین کارو میکنن .چون سالمتره 

بله.سالهاست.الانم وقتشه.

من توی یخچال نگهداری میکنم.نور بهش بخوره رنگ و مزه اش عوض میشه.شیشه اگر تمیز و خشک باشه کپک نمیزنه.روی شیشه میتونی کمی روغن زیتون یا مایع بریزی که هوا واردش نشه.شیشه ها هم از این دهانه تنگ ها باشه که راه زیادی برای ورود هوا نباشه.سرشم پلاستیک میذارم بعد درشو میبندم که حسابی محکم باشه هوا داخلش نره

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

بله 

وقتی آب لیمو رو گرفتی اگر مزه کردی تلخ بود چند دونه هویج بشور پوست بگیر درسته بنداز توش تلخی آبلیمو رو بخودش جذب میکنه تا یک روز بعد هویجها رو در بیار بنداز دور یک مقدار کم برا مصرف روزانه نگدار توی یخچال بقیه رو فریز کن هیچوقت خراب نمیشه

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687