سلام عزیزم من بلدم
گندم و باید از شب قبلش خیس بدی چندبارم ابشو عوض کن بزار نفخش بره
بعد فرداش قشنگ یدونه پیاز بزرگ و ریز کن تو روغن تفت بده گندمت و بریز توش یا آب یا اب مرغ که صد در صد آب مرغ طعمشو عالی میکنه بزار بجوشه میتونی همزمان نخودشم بریزی توش بپزه نکه میتونی از قبل بپزی وسطاش بریزی توش
یادت باش اصلا و ابدا نمک اولش نزن چون دیگه نمیپزه
برا لعاب دار شدنش باید کم کم یه ده ساعتی اروم اروم ک ون جوش بشه
بعد پخت روش پیاز داغ و کنجد بریز نوش جونت
فقط حوصله میخواد چون گندم دیر پزه