داداشم افتادگی شدید پلک داره و هر جا رفته ترسوندش و گفتن دوباره برمی گرده ولی اسم دکتر رحیمی رو شنیدم که جراحی افتادگی پلک انجام می دن و کارشون خیلی خوبه . کسی تا حالا تجربه جراحی با ایشون رو داشته؟
منم اسمش و خیلی شنیدم میگن دکتر خوبیه. خاله منم میخواد جراحی پلک انجام بده خیلی دنبال دکتر خوب میگرده خیلیا بهش دکتر رحیمی و معرفی کردن. قراره بره پیشش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینطور نمونه کارهای زیادی از ایشون دیدم بعد تصمیم گرفتم پیششون جراحی افتادگی پلک انجام بدم واقعا خیلی کارشون خوبه انقدر همه راضین از ایشون که دیگه جای هیچ نگرانی نمیمونه مشاوره آنلاین هم دارن توی گوگل سرچ کنید براتون میاد . خدا خیرشون بده من خیلی راضی بودم
من مامان افتادگی پلک داشت هر چقدر زمان می گذشت بدتر میشد دیگه دکتر ابوافضل رحیمی بهش پیشنهاد کردن رفت اولش می ترسید جراحی پلک انجام بده بعدش دیگه راضی شد الان که انجام داده خیلی خوب شده همش میگه خداروشکر که عمل کردم
سلام عزیزم من مادرم پیش اقای دکتر ابوالفضل رحیمی جراحی پلک انجام داد کارشونم عالی بود هیچ مشکلی براش پیش نیومد. قیمتشم مناسبه و نسبت به کاری که انجام میده واقعا عالیه میارزه.