2737
2734

پیاز ریز شده و مرغ رو بزار رو شعله سرشم ببند

بزار قشنگ آب بندازه و ب روغن بیفته درهمین حین هم هی زیر و رو کن 

بعد ک ب روغ افتاد وکمی برشته شد کمی زردچوبه ، زعفران ، نمک فلفل بریز با کمی آب جوش . شعله رو کم کن سرشم ببند ک قشنگ پخته شه ب روغن بیفته

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

 من اول مرغ هاروکامل توروغن سرخ میکنم بعد برشون میدارم تو روغناشون پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه میریزم و با رب تفت میدم و بعد ادویه کاری و فلفل سیاه و ی کم زیر بهش اضافه میکنم تفت ک خوردن اب میریزم توش مرغ ها رو هم میچینم داخلش زیرشو کم میکنم تا بپزه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
2728

من زرد چوبه. دارچین. فلفل سیاه. پودر سیر پودر لیمو عمانی. زنجبیل. نمک. رو باهم مخلوط میکنم. 

تمام سطح مرغ رو آغشته میکنم ب این مواد. بعد تو روغن خوووب سرخ میکنم. 

جداگونه پیاز داغ و ادویه و رب آماده میکنم این مرغا ک سرخ شد میزارم توش با آب آنقدر ک مرغام بپزن.ترجیحا رب بیشتر میزنم ک آب زیپو نباشه و غلیظ شه. و وقتی آماده شد زعفرون دم کرده میریزم روشو میارم سر میز. 

باور کن خوشمزه و عالیه 

من اصلا درک نمیکنم چرا فلفل دلمه و هویییبج تو مرغ میزنن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687