من زرد چوبه. دارچین. فلفل سیاه. پودر سیر پودر لیمو عمانی. زنجبیل. نمک. رو باهم مخلوط میکنم.
تمام سطح مرغ رو آغشته میکنم ب این مواد. بعد تو روغن خوووب سرخ میکنم.
جداگونه پیاز داغ و ادویه و رب آماده میکنم این مرغا ک سرخ شد میزارم توش با آب آنقدر ک مرغام بپزن.ترجیحا رب بیشتر میزنم ک آب زیپو نباشه و غلیظ شه. و وقتی آماده شد زعفرون دم کرده میریزم روشو میارم سر میز.
باور کن خوشمزه و عالیه
من اصلا درک نمیکنم چرا فلفل دلمه و هویییبج تو مرغ میزنن