بادمجون بگیر رو گاز کبابی کن با پوست.
بعد اینکه کبابی شد و پوستش یه حالت سوختگی گرفت و داشت جدا میشد برش دار.
پوستشو بگیر و ساتوریش کن.
۲. سیر رنده کن توش( اگه طعمشو دوس داری زیاد بریز خوشمزش میکنه. مثلا برای یه کیلو ب
ادمجون ۱۰ حبه بریز).
۳. ریحون ریز کن با یه کوچولو نعنا بریز توش. ریحونش کم نباشه بشورش قبلش و بزار خوب خشک بشه.
۴. بادمجونا و ریحون و سیر و نعنارو با هم قاطی کن( همه باید خوب ریز و ساتوری باشن) نمک بزن و یه کوچولوووو فلفل.
۵. سرکه بریز روشون و مخلوطشون کن با سرکه در حدی که یه کوچولو سرکه روشون باشه.