2737
2734

من عاشق ترشی ام امسالم میخوام خودم دست به کار بشم حالا ترشی لیته( تو بازار هستش رنگش تیره هست بعد طعم عالی داره انگار بیشترش بادمجونه یه بارم برامون از ساری اوردن ترشی طعم بی نظیری داشت شنیدم شمالی ها بیشتر بادمجون میریزن بخاطر اونه) مد نظرمه با ترشی بادمجان شکم پر .یعنی ترشی دیگه هم میزارم ولی اونا رو بلدم .این دوتا که گفتم رو بلد نیستم یادم بدین

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اردبیلیم خیلیا میگن اب و هوا تاثیر داره.اطرافیانم هر چی لیته درست میکنن به من نمیچسبه.از طرفی هم شوهرم لیته دوست داره.حالا میخوام یه لیته عالی با کمک شما درست کنم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
2728
فقط سرکه خونگی بریز برا سلامتی.بازاریها همش اسیده

بلد نیستم که تازه مثل بیرونی ها بشه مهم نیست ضررش.یه لیته خونگی عالی به دلم مونده

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
2738
مامانم شمالی و خیلی خوب ترشی درست می‌کرد اما الان سرش خیلی شلوغه

دستوراتش رو نمیدونی بهمون بگی؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
حوشبحالت دلت چیزی میخواد ک هست من ویار شلغم دارم    

شوهرتو بفرست پیدا کنه نزار چیزی تو دلت بمونه 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
بلد نیستم که تازه مثل بیرونی ها بشه مهم نیست ضررش.یه لیته خونگی عالی به دلم مونده

واااا ضررش مهم نیس؟عجب

بعدم خونگی اخه مزه اش هم بهتره.بیرونیا خیلییییی ترش میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
منم لیته خیلی دوس دارم اما تابه حال درست نکردم یه بار دوست خواهرم داده بود ازاون خوردم خیلی عالی بو ...

مثل اینکه واسه همه یکی ترشی داده که عالی بوده و دوستان خودشون بلد نیستن.اخه کسی نیومد دستور ترشی بده

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بادمجون بگیر رو گاز کبابی کن با پوست.

بعد اینکه کبابی شد و پوستش یه حالت سوختگی گرفت و داشت جدا میشد برش دار.

پوستشو بگیر و ساتوریش کن.

۲. سیر رنده کن توش( اگه طعمشو دوس داری زیاد بریز خوشمزش میکنه. مثلا برای یه کیلو ب

ادمجون ۱۰ حبه بریز).

۳. ریحون ریز کن با یه کوچولو نعنا بریز توش. ریحونش کم نباشه بشورش قبلش و بزار خوب خشک بشه.

۴. بادمجونا و ریحون و سیر و نعنارو با هم قاطی کن( همه باید خوب ریز و ساتوری باشن) نمک بزن و یه کوچولوووو فلفل.

۵. سرکه بریز روشون و مخلوطشون کن با سرکه در حدی که یه کوچولو  سرکه روشون باشه.

من همه مواد ترشی مخلوط رو میریزم.البته خیلی ریز میکنم.بعدم کلی بادمجون کبابی ساتوری.ادویه ترشی و زردچوبه .هر کی خورده تعریف کرده.همشون بردن یه شیشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز