شیر سه چهارم لیوان
ارد یه لیوان
تخم مرغ یدونه
روغن دو فاشق غذا خوری جاش میتونین ۵۰ گرم کره اب شده بریزید
شکر دو قاشق(من شیرین دوست دارم یذره بیشتر میریزم)
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
نمکم یه ذره
موادی مایعن رو مثل شیر و تخم مرغ و روغن باهم ترکیب کنید
مواد خشک رو باهم
ارد رو الک کنید با شکر و بکینگ پودر و نمک قاطی کنید بعدش مخلوط تخم مرغ و روغن و شیر رو اضافه کنید
حالت ماست شل میشه
یه ملاقه بریزید توی تابه ی نچسب روغن لازم نداره
بعد حدود یه دیقه حباب حباب میشه روش اون موقع وقتشه که برعکسش کنین
بعد از یه دیقه هم اون طرفش پخته
فقط حواستون باشه زود میپزه و زودم میسوزه