پیاز نگینی سرخ کن گوشت رو بریز داخلش تفت بده گوجه رنده شده و لپه و رب و زردچوبه و فلفل بزن آب ببند ... چند تالیمو عمانی سوراخ کن بنداز توی کاسه آب گرم نیم ساعت بمونه تلخیش بره. گوشتت نیم پز شد کمی هل کمی دارچین همراه لیمو عمانی ها بریز داخل قیمه . ترش دوس داری ی کم گرد لیمو هم بریز.شعله کم کن بذار جا بیفته. اخراش گلاب هم بریز
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
لپه رو هم جدا بزار بپزه میتونی فقط نیم پز کنی بعد آبشو بریز بره گوشتت وقتی تقریبا پخت لپه رو بهش اضافه کن
رب رو تو کمی روغن تفت بده بهش نمک و فلفل و دارچین پودر لیمو بزن بریز تو خورش لیمو هم میتونی بندازی
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته