2737
2739

سلام . چکارشون کنم ، حیف ، نرسیدم درستشون کنم واسه مربا گرفته بودم ، آلبالو گیلاسن ، سه کیلو هم هست ، دیگه امروز نشستم هسته هاشون درآوردم یه نیم کیلو هم ریختم دور حس کردم خراب شدن ولی ایناانگار هنوز بد نبودن البته خالی خوردم خوب نبودن ، کلا من طعم آلبالو رو دوس ندارم البته اینا البالویی بودن که دیگه شیرین شده بودن ولی مونده بودن ، ولی کامل هم خراب نشدن یه کم خراب شدن ، بریزمشون دور 

توکلت علی الحی الذی لا یموت

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

مربا بکن ... یا لواشک...

هسته رو دربیار بزار یک ساعت تو اب خنک بمونه...بعدش بریز ابکش ابش که رفت بریز قابلمه 1.5برابر شکر بریز بزار یخچال تا صبح اب بندازه صبح بزار با شعله ملایم بپزه.... اخر پخت به دو کیلو البالو دو قاشق ابلیمو و نصف قاشق چایخوری وانیل بزن خوب میشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
2740
آلبالو رو همینطوری گذاشتی فریزر؟بعد باهاشون چیکارمیکنی؟

شستم نمک زدم گذاشتم هر سال میزارم واسه زمستون یخ زدش خیلی خوشمزه میشه

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
چجوری کمپوت درست کنیم؟

ببخشید الان پیامت رو دیدم‌.

تو شیشه تمیز و خشک ی مقدار گیلاس یا آلبالو میریزی ی قاشق شکر میریزی دوباره ی مشت گیلاس ی قاشق شکر تا شیشه پر بشه بعد دو قاشق شکر میریزی روش بعدم آب میریزی تا لبه شیشه بعدم درشو محکم میبندی. حالا تو ی قابلمه بزرگ تا نصف اب میریزی و شیشه هارو میچینی‌ توش آب به جوشیدن که رسید خاموش میکنی زیرشو‌‌.بعدم در قابلمه رو میذاری تا خودش آروم خنک بشه بعد هم میذاری چند روز بمونه بعدم نوش جان میکنی  

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ببخشید الان پیامت رو دیدم‌. تو شیشه تمیز و خشک ی مقدار گیلاس یا آلبالو میریزی ی قاشق شکر میریزی دوب ...

خواهش میکنم عزیزم😍

بااین روش میشه واسه ماههای دیگه‌،یا تا  زمستون  نگهداشت؟تویخچال یا بیرون هم میشه؟

بعد یه سوال دیگه،مقدارشکر روچقدر بریزیم که شیرینیش اندازه باشه؟


خواهش میکنم عزیزم😍 بااین روش میشه واسه ماههای دیگه‌،یا تا  زمستون  نگهداشت؟تویخچال یا بی ...

آره میشه نگهداشت.من الان ۴ تا شیشه درست کردم گذاشتم تو یخچال برای زمستون.اگر زیر زمین خنک داشته باشین میشه بیرون از یخچالم‌ نگهداشت.

ما چون خیلی شیرین دوست نداریم روی هر مشت گیلاس ی قاشق غ خ میریزم شکر و وقتی پر شد ۲ تا قاشق دیگه میریزم.اتفاقا شیرینیش‌ خیلی به اندازه هست هم شیرین هست هم دل آدمو نمیزنه‌.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز