2733
2734

من بادمجونو کبابی میکنم 

گوجه رو ریز خورد میکنم پیازم ریز خورد میکنم سیرو رنده

اول پیاز و سیر رو سرخ میکنم بعد بادمجونمو اضافه ادویه میزنم و گوجه رو میریزم و درشو میزارم گوجه بپزه و ابشم گرفته شه در اخرم تخم مرغ میشکونم توش

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

بادمجان رو کبابی کن . گوجه هات رو پوست کن خرد کن سرخ کن بادمجون خرد شده رو اضافه کن. سیر هم بریز توش سرخ بشه آخرشم تخم مرغ بزن و ادویه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2728

بادمجون رو کبابی کن بکوبش بعد یکم تو روغن تفت بده گوجه رنده شده یا رب بهش اضافه کن تا ابش تبخیر بشه سیر داغ و کمی زردچوبه و فلفل  بریز تو موادت بعد تخم مرغ رو بریز داخلش من خودم خیلی هم میزنم بعضی ها همینجوری میشکونن درش رو میزارن تا تخم مرغ بپزه

بادمجونو کباب کن پوستشو بکن بعد خوردشون کن یه سیرو رنده کن یه تفت بده بادمجونارو اضافه کن با شعله ملایم تا کاملا له بشه و بوی خامی بادمجون بره حالا یه گوجه رنده کن جدا بذار بپزه ابش که خشک شد اضافه کن به بادمجون بذار قشنگ جا بیفته دراخرم یه تخم مرغ بشکون روش

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢

بادمجون و گوجه رو کبابی میکنیم پوستشونو میکنیم ساطوری میکنیم 

تو ماهیتابه یه مقدار سیر ریز ریز شده سرخ میکنیم گوجه رو اضافه میکنیم یه مقدار ابش بپره اگه ترش نبود و مزه نداش گوجه هاش رب میزنیم نمک و فلفل و زردچوبه بعد بادمجونا

بعد کنار ماهیتابه تخم مرغ رو سرخ میکنی بعد ریز ریز میکنی با بقیه اش قاطی میکنی

البته من شمالی نیستم ولی دوستم ک شمالی بود تو خوابگاه اینجوری درست میکرد خیلیم خوب میشد

2738
مرسی عزیزم اگه تخم مرغ نداشته باشه بدطعم میشه؟،،


نه عزیزم من مامانم همیشه قبل از اینکه تخم مرغ بریرم برای خودش برمیداره مزش تفاوتی نداره

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  

من اول سیر رو ریز خرد میکنم بعد تف میدم ،گوجه رو پوست گرفته و ریز خورد میکنم به سیر تف داده شده اضافه میکنم درشو میبندم میزارم بپزه بادمجان ها رو هم کبابی میکنم بعد که خوب کباب شدن لهشون میکنم و به مواد اضافه میکنم ادویه هم اضافه میکنم یه قاشق رب و اضافه میکنم میزارم بپزه بعد بهش تخم مرغ اضافه میکنم هم میزنم تموم با لیمو ترش عالی میشه 

میرزا قاسمی های جاریم عالی میشه.مادرش رشتیه.

اول یکم روغن کوجه رنده شده رو اضافه میکنی و همراهش سیر ریز شده خیلی ریز.کم کم با هم سرخ میشن و میپزن آب گوجه که تموم شد و سرخ شد یه تخم مرغ توش میشکنی و سریع هم میزنی تا تیکه های تخم مرغ درشت نشه تو غذات تخم مرغ هم که سرخ شد بادمجونای کبابی رو اضافه میکنی شعله رو کم میکنی تا آروم هم بپره هم سرخ شه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز