ببخشید اون تاپیکتونو قفل کردید امدم اینجا
حدودا یه 1ساعت برنج خیس خورد بعد بادست خوردش کردم بعضیا شونم با گوشت کوب آبشو ریختم رفت بعد با چندبرابر خودش آب اضافه کردم مثلا 3تا پیاله برنج 4تاپباله درحدی که ببینی چطوریه برنج چون بعدش میتونی اضافه کنی البته تازمانیکه فقط آب و برنج باشن نه مواد دیگه چون اب میندازه بعدا.بعد که خوب شفته شد و یه جورایی برنج ناپدید شد زعفران اضافه کردم نصفشو بعد گلاب و عرق هل و خلال بادام (اینو تو گلاب خسیوندم بعد باهمون گلاب اضافه کردم یجورایی گلاب دیگه باهمین ریختم بعد دیدی عطر بیشترمیخوای آخرش بریز و درشو ببند)اضافه کردم بعد آخرش شکر رو چون اول اضافه کنی نمیذاره برنج رنگ زعفران بگیره آخرش که پخت یه نیم ساعت درشو باخف کن بذار