یه ذره یادم رفته
نمیدونم درست میگم یا نه
اول بنشن هارو روز قبل خیس کن همرو شب بپز
مثلا عدس و نخود و لوبیا
فردا اب بریز تو قابلمه بنشن هارو بریز توش و بعد سبزی رو اضافه کن و یه مرحله پیازداغ بزن بهش و بذار خوب بپزه
بعد رشته رو بریز و رشته رو که ریختی دوباره پیاز داغ فراوون با زردچوبه درست کن بریز توش و نیم ساعت اخر بهش ارد بزن
برای تزئین هم که نعناع داغ و سیرداغو پیاز داغ و یه ذره از بنشن هارو بذار
نمک هم که اضافه میکنی
کشکم اخر بریز
ما کشکو کم میریزیم تو اش میذاریم هر کی دوست داشت خودش بریزه از اونایی که اشو سفید میکنن خوشم نمیاد
فقط حواست باشه هم رشته هم کشک شوره و نمک به اندازه بزنی