2733
2739
عنوان

کیکم پف نکرد😢😢

144 بازدید | 11 پست

میخوام برای تولد دوستم پس فردا کیک درست کنم بعد کیک پایه اسفنجیم فقط به اندازه دولایه پف کرد علتش چیه همه چی هم اکی بود فقط نمیدونم بکینگ پودر قاشقم کوهی پر نبود علتش این بوده باشه بعدش کیکمم انگار خیلی پره و اسفنجی نیست یکم سنگینه ولی اسانس زدم طعمش عالی شده حالا چ کنم ؟؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

نیم ساعت اول اصلا در فرو باز نکن

، آردو با بیکینگ پودر سه بار الک کن، 

اگه کج شده بخاطر شیب فرگازته باید تنظیم کنی 

و اگر یک طرفش سوخته احتمالا بالای اون قسمت کف فر که سوراخه و شعله معلومه گذاشته بودی 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

کیکی که شیر توش باشه یکم تهش قهوه ای میشه میتونی دولایه کاغذ روغنی پهن کنی، 

درجه فر خیلی مهمه باید ۱۸۰ باشه و از قبل فر داغ شده باشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
2738
کیکی که شیر توش باشه یکم تهش قهوه ای میشه میتونی دولایه کاغذ روغنی پهن کنی،  درجه فر خیلی مهمه ...

اتفاقا شیر توش نبود ولی روی سیم پایین پایین بود دماشم 180 بود...میگم اگر من خامه فرم گرفته از قنادی گرفتم بخوام فردا استفاده کنم باید بزارم یخچال یا فریزر؟؟بعد دوباره باید فرمشم بدم

کیکو یذار رو ردیف وسط

خامه را بذار تو فریز، نیم ساعت قبل استفاده بذار تو دمای محیط که یخش آروم اروم باز بشه، بعد با همزن خوب بزن جوری که جای پره های همزن روش بمونه، اگه زیاد هم بزنی شل و بد میشه

محیط آشپزخونه هم گرم نباشه خنک باشه

بعضیا میگن بعدش یه ساعت بذار تو یخچال بعد استفادش کن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687