2733
2734
رزی جون معلومه مثل بیرون نمی شه گلم
اونا مواد افزودنی می زنن
همینطور دستگاه دارن که خوب مرغو پرس می کنه

ولی مادر همسرم وقتی مرغ رو آب پز کرد وبعدش چرخ می کنه + نمک و کمی زعفران و پودر سیر
تخم مرغ بهش اضافه می کنه
بعد از کتلت کوچکتر تو دستش درست می کنه و پودر سیر+پفک نمکی له شده+ آرد سوخاری رو با هم مخلوط می کنه
و ناگتها رو به اون آغشته می کنه

موفق باشی.
Lilypie First Birthday tickers
2731
مرغ رو چرخ میکنم یه سینه بعد اندازه یه تخم مرغ پنیر پیتزای رنده شده نمک زردچوبه پودر سیر کمی پودر سوخاری یه پیاز خییییلی کوچولو رنده شده و فلفل بهش اضافه میکنم روی پودر سوخاری پهنش میکنم و غالب میزنم اگه میخایی مثل بیرون قرمز بشه پفک رو خرد کن ناگتهای غالب زده ات رو تو تخم مرغ بعد تو پفک بزن البته من این کارو نمیکنم بعد ردیفی میچینم ته ظرف روش نایلون میکشم ردیف بعد تا ظرفم پر بشه میذارم فریزر هر وقت غذا نداشتم در میارم بیرون سرخ میکنم تازه هم میتونی سرخ کنی
باسلام در
ابتدا گوشت مرغ را در کاسه‌ای بریزید و در آن پیاز رنده کنید.

* 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری، پنیر پیتزا و ادویه‌ها را هم بیفزایید و با هم خوب ورز دهید.

* مخلوط به دست آمده را 20 دقیقه در یخچال بگذارید و سپس آن را به صورت گلوله‌هایی به اندازه یک گردو درآورید و بعد از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن سرخ کنید.

* پس از سرخ کردن، ناگت‌ها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته و آماده سرو شوند
عزیزم من اینجوری درست میکنم عالی میشه:

یه سنه مرغ کامل + 2 تا پیاز+ چند حبه سیر رو تو غذا ساز خوب میزنم+ یک بسته پنیر پیتزا + دو تا عصاره مرغ + فلفل و و بازم

خوب میزنم. چسبناک میشه. دستم رو خیس میکنم، گلوله کوچیک برمیدارم، تو آرد سوخاری میغلتونم و تو روغن سرخ میکنم.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز