باقالی پلو با#گردن گوسفندی
یه پیاز بزرگ رو خلال کنید سرخ کنید گوشت گردن گوسفندی رو بهش اضافه کنید بهتره گردن درسته باشه و تیکه تیکه نشده باشه یکم با پیاز تفتش میدیدم فقط رنگش عوض بشه لازم نیست سرخ بشه حالا فلفل سیاه بهش اضافه میکنیم و از اطراف گوشتمون بهش آبجوش اضافه میکنیم ( آبجوش رو روی گوشتا نریزید) مقدار آبش هم باید اندازه ای باشه که اطراف گوشت رو بگیره ولی روشو نگیره حالا یکم پیاز خلال شده خام روی گوشتا بزارید و چند تا تیکه چوب دارچین داخلش بندازید و با شعله کم بزارید نم نم بپزه وقتی کامل پخت و گوشت نرم شد بهش نمک اضافه کنید و زعفرون آبکرده اندازه یه پیاله کوچیک هم باید آب گوشت باقی بمونه در آخر کار
برای باقالی پلو من سه پیمانه برنج رو یک ساعت خیس کردم
اب رو جوش اوردم تو قابلمه بهش نمک زدم برنجو باقالی رو اضافه کردم برنجمون که نیم پز شد یکم نخود فرنگی( دلخواه) اضافه کردم و سریع آبکش کردم کف قابلمه روغن و یکم زعفرون ریختم سیب زمینی ورقه شده چیدم و یکم از برنج و باقالی ریختم روشون و شوید خشک شده پاشیدم و مختصر زیر و رو دوباره برنج دوباره شوید تا موادمون تموم بشه بعد دم گذاشتم یه ته استکان آب جوش هم دور برنج دادم تا خوب دم بکشه اخر سر هم که دم کشید ( حدود یک ساعت) رو برنج یکم روغن دادم و گردن خوشمزه رو کنارش سرو کردم
نوش جان👌🏻😋