کیک فنجونی قابلمه ای بدون تخم مرغ و بدون همزن( اثری هنری از تنبل خونه شاه عباسی🤣)
دیگه ازین تنبلونه تر و کیفیت به این خوبی نداریم دیگه
چیا میخوایم ؟
آرد سفید قنادی یک لیوان
شکر نصف لیوان
شیر دو سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
وانیل یک چهارم ق چایخوری
پودر کاکایو دو ق غذاخوری
ارد یک ق غذاخوری
ارد رو توی یه کاسه الک و شکر و شیر و روغن و بکینگ و وانیل رو اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید همزدن فقط در حد یه دست شدن مواده حالا یک چهارم از مواد بردارید توی یه کاسه بریزید بهش یه ق ارد اضافه مخلوط
و به بقیه مواد پودر کاکایو بزنید و مخلوط کنید فنجون هاتون رو حسابی چرب کنید اگه خواستید یکمم ارد پاشی کنید و ارد اضافی رو بتکونید حالا دو سوم فنجون ها رو با مواد پر کنید من یکم مواد سفید رنگ رو ببین مواد کیک شکلاتی ریختم
حالا طبق عکس یه قابلمه بزرگ بردارید کف قابلمه چند تا قالب فلزی کوچیک ( من قالب کیک یزدی گذاشتم) شما کاتر فلزی یا هر وسیله فلزی دیگه ای بزارید و یه سینی کوچیک فلزی روی قالب های کوچیک بزارید حالا یکم شعله رو زیاد کنید که خوب داغ بشه حدود چهار پنج دقیقه و بعد شعله کم فنجون ها رو با احتیاط روش قرار بدید و در قابلمه دمکنی بزارید مال من حدود یک ساعت و ربع طول کشید که بپزه
من روی مواد کیک قبل پخت یکم چیپس شکلاتی ریختم
و بعد از پختن ک خنک شدن خامه زدم
بسیار خوشمزه و راحت
طعمش هم تو مایه های کیک خیسه😋😋😋