سینه مرغ با هویج،فلفل دلمه،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و دو حبه سیر بذار بپزه.برنجم کته بذار وقتی آبش تموم شد دمش نده دیگه.یه دونه تخم مرغ با یه لیوان ماست سفت مثل سون و زعفران دم شده و نمک و روغن مخلوط کن.برنچ بهش اضافه کن.مرغ های پخته ریش ریش کن.کف قالب یا پلوپز روغن بریز،نصف برنج بریز کف قالب،سینه مرغ ها بریز،بعدم پودر دارچین و کشمش پلویی،بعدم بقیه برنج.بذار توی فر واسه یه ساعت تا دم بکشه.البته توی قابلمه نچسب هم میشه درست کرد.من آب مرغم همیشه سوپ درست می کنم میذارم کنار ته چین تا خشک نباشه.