عدسو جدا با سر غاشق نمک یک قاشق کوچیک روعن بزار بجوشه برنجو اب کش کن عدست له نشه سفتم نباشه خیلی متوسط بعد عدستو با فلفل سیاه و یک کوچولو زیره یک سر تفت بده بگذار کنار برنجتو یک ده دقیقه بزار دم بکشه بعد عدسو اضافه کن مواظب باش اب نداشته باشه عدست زیاد بزار بیست دیقه دیگم دم بکشه.حالا تو یه تابه پیاز یکم تفت بده با گوشت چرخ کرده نوک قاشق دارچین فلفل سیاه و زردجوبه یک سر قاشقم رب گوجه بعد برنجتو خواستی بعد برنج رویکمشو زعفرونی کن با موادت بریز روی دیس ها