سینه مرغ۴۰۰ گرم-ران مرغ ۴۰۰ گرم-پنیرپیتزا ۱/۲پیمانه سرپر-سیر ۵ عدد (من خودم ۳ حبه متوسط میندازم که خیلی بو نده)--زرده تخم مرغ یکی-اردسفید،نشاسته ذرت ،شیرخشک از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری-فلفل قرمز ،سیاه ،سفید از هرکدام ۱ قاشق چایخوری-آویشن و زنجبیل از هرکدام ۱ قاشق مرباخوری! جوزهندی ؛پودر هل؛و دارچین از هرکدام یه قاشق چایخوری-نمک 3قاشق مرباخوری--میخک یه پنس
روغن ۱/۴پیمانه __ابتدا سیررا با مرغ چرخ کرده سپس تمام ادویه ها و روغن و زرده تخم مرغ و پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کنید بعد ۵ قطره اسانس دود (در صورتی که بخاین دودی بشه ها۳۰ قطره) اصافه کرده و باز چرخ میکنیم !!
: بعد میریزین تو رول سوسیس میبندین با نخ محکم !!میزارین ۳۵ دقیقه بخرپز بشه
راسی اگه دوس دارین پف کنه ۱/۲ق چایخوری بکینگ پودر بریزین
رول سوسیس از لوازم قنادی متری بخرین !!در ضمن میتونید مثل من پنیر پیتزا رو حذف کنید به جاش ۲ ق غذاخوری ارد سفید به دستور اضاف کنید واقعا طعمش بهتر از پنیر شد امتحان کردم