2737
2734

الان یکی از نت واست کپی میکنه میزاره  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

من چند سال پیش درست کردم مزش بد بود یعنی من نتونستم خوب در بیارمش دیگه بیخیالش شدم.

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بادمجون کبابی کن رو گاز پوستش کن ساطوری کن بذار کنار.سیر زیاد خورد کن  سرخ کن گوجه خورد شده اضافه کن به سیر نمک و فلفل و زردجوبه بزن بعد گوجه پخت بادمجون اضافه کن و بذار با هم بپزن اخر سرم یه دونه تخم مرغ بزن بهش و هم بزن تخم مرغ پخت خاموش کن. نوش جان

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

من عالی درست میکنم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
2738
اره عزیزم اول باید بادمجان کباب کنی بعد کباب کردن پوست بگیری ورشته رشتش کنی


بعد سیر رنده کنی گوجه هم خرد کنی حالا طرز پخت روغن بریزتوی تابه سیر رنده شده روبریز تفت بده بعد که طلایی شد بادمحون ریش شده رو سرخ کن اخرازهمه هم گوجه خردشده رو بریز ادویه جات بزن بذار آبش بکشه وسرخ بشه

بادمجون و کباب کن  بعد لهش کن

سیررررررر و سرخ کن . کم نباشه . 

گوجتو رنده کن بریز تو سیررر قشنگگگ خوشرنگ بشه با روغن و زروچوبه و فلفل و نمک 

بعد اخرش بادمجونتو بریز تو گوجه .

رووووغن بریز ک قشنگگگگگ جیلیز ویلیز بشه و خوشرنگگگگ

اخرشم تخم مرغ دو سه تا بشکون روش . فلفل بزن . درشم ببند.. درس میشه 

بعضیام تخم مرغو هم میزنن . اما هم نزدش قشنگ تره

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

ماهی شوووریا دودی هم بزار کنارش😁با پلوووو بخور

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

خورش میرزا قاسمی در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر

گوجه فرنگی (نگینی شده)  ۳ عدد

رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ   ۳ عدد

سیر تازه  ۱ بوته

بادمجان قلمی ( یک کیلو گرم )   ۸ عدد

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه    به مقدار لازم

روغن    به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به صورت خط های با چاقو وارد می کنیم تا در حین کباب شدن مغز پخت شوند.

۲- در صورت امکان بهتر است که بادمجان ها بر روی ذغال کباب شوند تا طعم دودی بهتری بگیرند البته امکان کباب کردن بر روی شعله گاز و حتی بر روی سینی فر نیز هست.

من خودم روی شعله گاز کباب میکنم

۳- بعد از سوختن پوست بادمجان و نرم شدن شان ( در صورتی که تردید دارید به خوبی پخته نشده اند می توانید یک سیخ کبریت را داخل آن فرو کنید اگر به راحتی وارد بادمجان شد نشان از پختگی آن می دهد ) .

۴- بعد از اطمینان از کبابی و نرم شدن بادمجان ها باید پوست آن ها را بکنید نکته قابل عرض در این مورد زمان پوست کردن هست که اگر بادمجان سرد شود پوست آن به سختی و با گوشت کنده خواهد شد پس باید عجله کنید و تا بادمجان ها داغ هستند پوستشان را بکنید.

۵- حال باید بادمجان ها را در ظرف بکوبید تا کاملا له شود. در ظرفی دیگر نیز سیر ها را کوبیده و یا رنده کنید. روغن را داخل تابه داغ کرده و سیر های کوبیده شده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم همینطور.

۶- بعد از اینکه سیر ها طلایی شد بادمجان های کوبیده شده را نیز اضافه کنید و شروع به تفت دادن مواد با حرارت کم کنید.

۷- در همین حین گوجه های نگین شده را به ماهیتابه افزوده و به مدت 15 دقیقه با شعله کم بگذارید تا آب غذا خشک گردد. بعد از زمان ذکر شده زمانی که عذا به روغن افتاد آن را هم زده و در صورت تمایل کمی رب و آبلیمو اضافه کنید.

۸- در ماهیتابه دیگر چند عدد تخم مرغ را داخل روغن انداخته  و هنگامی که تخم مراغ شروع به سفت شدن نمود به میرزا قاسمی مان اضافه میکنیم و به مدت چند دقیقه مواد را کاملا هم می زنیم.


سایر نکات

میرزا قاسمی غذای سنتی گیلان می باشد


منبع :‌سرآشپز پاپیون

 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

وایی عاشق میرزا قاسمی ام

بادمجوناتو روگاز کبابی کن بعد پوست کن بکوب

تو ظرف جدا گوجه رنده کن و پیاز بزار سرخ شه تو بادمجوناتم سیر رنده کن وقتی گوجه ابش خشک شد سرخ شد بادمجون و سیرو اضافه کن بزار سرخ شه تخم مرغم من یدونه نهایت دوتا میزنم و ادویع

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی

بادمجان کبابی

گوجه کبابی

تخم مرغ یکی

سیرداغ دوقاشق پر

نمک فلفل زردچوبه

دوقاشق کم ترشی ابغوره یا اب نارنج (برا مزه دار کردنش میریزم)

روغن

اینارو باهم باروغن سرخ میکنیم من درحد ی قاشق کره هم میریزم خوب میشه {شیمی نوش جان😉}

(فقط گوجه بادمجون ک کبابی شد روگاز پوست میگیریم قشنگ میکوبیممممم و مخلوط میکنیم)

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز