2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

مال من فلره، وقتی میذارم رو زودپز باید سوپاپش روی sealing باشه که بخار ازش خارج نشه، آب هم باید به اندازه ای بریزم که آخر پخت غذا میخوام باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2731
2740
ای وای من شاید نزدیک 3استکان آب ریختم 

حالا آخر پخت اگه دیدی آبش زیاده، چند دقیقه بذار بجوشه تبخیر میشه آبش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
50 دیقه گوشت گوسفند حبه ایی رو پخته میکنه به نظرت؟ 

آره، من خورش گذاشتم رو یک ساعت همه چیش نرم بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من میخام چغرمه درست کنم، گوشتو جدا گذاشتم، جیگرم جدا داره با یکم آب میپزنش

نوش جان، ما چغرمه نداریم، نمیدونم چیه ☺☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز