2752
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
ساراناز جان یادمه یه بار یه نفر بهم گفت که بستنی هستش که روش خامه داره با توت فرنگی و آناناس ....وسطش هم بستنی کاکائویی هستش ..درسته ؟
سه زن زیبا در دنیا وجود دارد :
مادرم , تصویرش در آینه , سایه اش
اینم دستورش
مواد لازم:
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ 2عدد
ورق ژلاتین 2عدد
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
شکر 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 30 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه 1 پیمانه
خلال پسته 30 گرم
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم


طرز تهیه:
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.

- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود.

- سپس شیر را داغ کنید.

ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.

- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد.

- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.

- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید.

- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید.

- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.

تذکر: می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم 300 گرم می باشد.)

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز