2737
2739

من اول يه پياز درشت نگيني خرد ميكنم و يه كوچولو تفت ميدم و بعد سينه مرغ رو نگيني خرد ميكنم و به پياز اضافه ميكنم و باهم سرخ ميكنم و بعدش زردچوبه و يه كم فلفل ميزنم و بعدش آب گوجه فرنگي رو اضافه ميكنم و يه كم كه پخت ، بقيه مواد رو اضافه ميكنم ( هويج نگيني خرد شده و جو پرك و يه قاشق بلغور گندم و يه قاشق هم سبوس برنج ، البته سبوس رو اگه دوست داشتي بريز ،تقريبا بيست دقيقه آخر هم يه مقدار كم سبزي گشنيز و جعفري ميزنم ،فوق العاده ميشه

اول انسانيت 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو رو از قبل خیس کن بعد همراه سینه یا اسکلت مرغ بزار خوب بپزه بعد مرغ رو درش بیار و گوشتهاش رو ریش ریش کن و بریز توش ..یه پیاز رنده کن و تو یکم روغن تفتش بده و بهش ربو و یه قاشق زردچوبه و نموک و فلفل بزن بعد بریز تو جوهات   ....هویج هات و قارچهات هم نگینی خرد کن و بریز توش دو ساعت بزار خوب بپزه و لعاب بندازه ...بعد بهش زرشک و جعفری اضافه کن ۱۰ دقیقه دیگه آمادست میتونی باهویج ها بهش نخود فرنگی هم اضافه کنی من با این روش درست میکنم همیشه هم سوپهام معروفه 🙈🙈🙈اگه مرغت کم بود و طعم دلخواهت رو نداشت بهش عصاره مرغ هم میتونی بزنی

2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز