2733
2739
عنوان

خانوم های کد بانو

171 بازدید | 16 پست

سلام صبح بخیر من چند باری با سنگدون مرغ شامی درست کردم همش میچسبه کف تابه و خراب میشه باید چجوری درست کنم یا چه موادیبزنم که نچسبه ب کف تابه

والا من تا حالا درست نکردم ولی آرد یا تخم مرغ مانع چسبیدن کتلت و شامی میشه. من همیشه آرد استفاده میک ...

ارد هم زدم اندفعه ولی باز چسبید حالا امروز تخم مرغ امتحان میکنم 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من با سنگدونو نمیدونم

اما توی کباب شامی همیشه اندازه یه قاشق آرد میزنم

و آب موادو هم بگیرید

و تخم مرغ هم که میزنید باعث میشه مواد پخش نشه

و حتما حتما بذارید روغن خوب داغ شه بعد شروع کنید وگرنه حتما شامی تون به کف تابه میچسبه

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
2742
2738

سنگدون خیلی سفت باید 2ساعت تا 3ساعت بجوشه آبش که خوش میشه روغن میزنم با پیاز سرخش میکنم  فلفل نمک یکمزردچوبه میزنم یه خورده کم آبلیمو میتونی رب  بزنی قرمز کنی من سیب زمینیم سرخ میکنم  دوس داریم البته من سنگدون بوقلمون میگیریم بنظرم خوشمزه تره وگوشتی تر 

سنگدون خیلی سفت باید 2ساعت تا 3ساعت بجوشه آبش که خوش میشه روغن میزنم با پیاز سرخش میکنم  فلفل ن ...

من سنگدون مرغ رو میشورم وقتی آبش رفت اسبابش میکنم با مواد قاطی میکنم بعد سرخ میکنم که

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز