عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 عنوان خانوم های کد بانو 171 بازدید | 16 پست سلام صبح بخیر من چند باری با سنگدون مرغ شامی درست کردم همش میچسبه کف تابه و خراب میشه باید چجوری درست کنم یا چه موادیبزنم که نچسبه ب کف تابه 1398/03/04 | 07:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_هستم عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2327 والا من تا حالا درست نکردم ولی آرد یا تخم مرغ مانع چسبیدن کتلت و شامی میشه. من همیشه آرد استفاده میکنم واسه کتلت
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 والا من تا حالا درست نکردم ولی آرد یا تخم مرغ مانع چسبیدن کتلت و شامی میشه. من همیشه آرد استفاده میک ... ارد هم زدم اندفعه ولی باز چسبید حالا امروز تخم مرغ امتحان میکنم
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2785 عزیزم من با سنگدونو نمیدونماما توی کباب شامی همیشه اندازه یه قاشق آرد میزنمو آب موادو هم بگیریدو تخم مرغ هم که میزنید باعث میشه مواد پخش نشهو حتما حتما بذارید روغن خوب داغ شه بعد شروع کنید وگرنه حتما شامی تون به کف تابه میچسبه میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 عزیزم من با سنگدونو نمیدونم اما توی کباب شامی همیشه اندازه یه قاشق آرد میزنم و آب موادو هم بگیرید ... باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون
asallllljooon عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2785 باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون خواهش میکنم عزیزم 🌹 میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
عشقمp عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 612 من شامی درست نکردم من آبپز میکنم بعد سرخشون میکنم و موقع سرخ میچسبه به ته ماهیتابه
گیتام عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1770 عزیزم باید یه سیب زمینی متوسط با یه پیاز رنده کنی بعد خوب ورز بدی اگه آب انداخت ابشو بگیر بعد تخم مرغ و آرد بزن اصلا نمیچسبه تصور کن لحظه زدن آمپول یهو عطسه کنی
لبخندجون عضویت: 1396/06/19 تعداد پست: 4274 من شامی درست نکردم من آبپز میکنم بعد سرخشون میکنم و موقع سرخ میچسبه به ته ماهیتابه خوشمزه میشه؟زمان پختش چقدره؟
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 عزیزم باید یه سیب زمینی متوسط با یه پیاز رنده کنی بعد خوب ورز بدی اگه آب انداخت ابشو بگیر بعد تخم مر ... مرسی عزیزم
عشقمp عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 612 سنگدون خیلی سفت باید 2ساعت تا 3ساعت بجوشه آبش که خوش میشه روغن میزنم با پیاز سرخش میکنم فلفل نمک یکمزردچوبه میزنم یه خورده کم آبلیمو میتونی رب بزنی قرمز کنی من سیب زمینیم سرخ میکنم دوس داریم البته من سنگدون بوقلمون میگیریم بنظرم خوشمزه تره وگوشتی تر
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 سنگدون خیلی سفت باید 2ساعت تا 3ساعت بجوشه آبش که خوش میشه روغن میزنم با پیاز سرخش میکنم فلفل ن ... من سنگدون مرغ رو میشورم وقتی آبش رفت اسبابش میکنم با مواد قاطی میکنم بعد سرخ میکنم که
عشقمp عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 612 من سنگدون مرغ رو میشورم وقتی آبش رفت اسبابش میکنم با مواد قاطی میکنم بعد سرخ میکنم که آها باموادچی مخلوط میکنی ؟؟؟چطور میشه بونمیده اصلا
عاشق۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1075 آها باموادچی مخلوط میکنی ؟؟؟ چطور میشه بونمیده اصلا نه بو نامیده سیب زمینی آرد تخم مرغ سیر رنده شد پیاز
عشقمp عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 612 نه بو نامیده سیب زمینی آرد تخم مرغ سیر رنده شد پیاز خب تخم مرغ بزنی نباید بچسبه وقتی سیب زمینی پیازتو رنده کرد کامل آبشو بگیر چون یکم آب داره میچسبه