گندم رو با چرخ گوشت چرخ کرد و با اب گذاشت روی گاز و طوری نبود که رقیق باشه و حدود دو ساعت روی گاز بود و وقتی یکم جوشید هم زدن رو شروع کرد
گوشت با چربی رو با پیاز رو جدا گانه با اب خیلی کم و پخت و طولی تیکه تیکه کرد و داخل گندم ریخت و بعدش حین هم زدن گندم ریش ریش شد
میگفت میشه گندم رو اول ازصافی رد کرد که سبوسش تا حدودی گرفته میشه ولی مشتریاش اینجوری پسندیدن و دیگه همینجور بدون صاف کردن میپزه
اینقدر همزدن رو ادامه داد تا غلیظ شد و کش میومد و اونموقع روغن حیوانی و دارچین اضافه کرد