ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
تو نت دیدم تو سلفون هم میپیچن کلا واسه دستورش خواستم ببینم کسی نکته ریزی چیزی نداره
بعضی وقتابعدبخارپزکردن اب میندازه که بایددربیاری خشک کنی ودوباره بزاری داخل پلاستیک حتماتوفریزرنگه داری کن وزودمصرف کن چون هرچی بیشتربمونه عطر وبوش میره
مرسی از توضیحت من اولین بارمه امیدوارم خوب بشه به نظرم خیلی به صرفه تر و سالمتره، سوسیسی که درست می ...
خونگی طعمش هرجوری هم باشه شرف داره به آماده ها قشنگ معلومه با آشغالای مرغ درست میکنن من یبار ساقه ی پر مرغ رو وسط سوسیس موقع برش دیدم الان دیگه سوسیس میبینم حالم بد میشه! 😥
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶